Hoe wij werken

Minderaa Media creërt haar opdrachten in samenwerking met de opdrachtgevers. Het vinden van een vorm die de boodschap pakkend verbeeldt, is onderdeel van het filmproces. 

Wij filmen graag in documentaire stijl. Dat ziet u terug in onze shots en edits; we zoeken altijd naar authenticiteit, naar het 'echte' en 'oprechte' van mensen in situaties. We focussen op dat ene shot, die ene blik, het bijzondere in het gewone. Naar dat wat eigen is aan iemand en niet te regisseren valt maar wel alles zegt.

Onze manier van werken vergt vakmensen die goed kunnen kijken, die onder iemands huid kunnen kruipen en flexibel kunnen omgaan met de omstandigheden waarin we ons bevinden. Om die reden werken wij met een vast en hecht team dat bestaat uit gerenommeerde en gedreven professionals. Alle mensen in ons team zien video als middel om een verschil te maken, en allemaal houden we intens veel van ons vak.

Minderaa Media hecht er aan dat de mensen die door ons gefilmd worden met grote zorg worden behandeld. Onze gasten zijn een cruciaal onderdeel van onze samen-werking. Wij streven altijd naar een eindresultaat waarmee iedereen tevreden is. 

 

ONS TEAM - Vaste partners en (facilitaire) bedrijven:

- Arne AV: audiomixage, audiorecording, aerial imaging, live streaming

- IDQ Studio, Marvin Schoemaker (montage campagnes en commercials)

- De Trimsalon, Milika de Jonge (montage documentaires)

- Floor Rodenburg (montage documentaires)

- Arne van der Heijden (geluidsopname & mixage)